Nieuw: Nike outlet geopend in Eindhoven

Jeej, super leuk! De Nike outlet in Eindhoven (Woensel) is geopend:) Wij houden van leuke sportkleding, maar dit is vaak een beetje duur. Een outlet is daarom een ideale oplossing! Je moet natuurlijk wel altijd geluk hebben met wat er binnenkomt, maar de prijzen zijn echt heel erg aantrekkelijk. Een lange legging kost bijvoorbeeld €20,-, een hemdje €8,-, een sportbh €8,- en een trui rond de €15 tot €20 euro. Naast kleding hebben ze ook erg veel schoenen. Deze zijn heel erg verschillend van prijs (van €30,- tot ongeveer €90,- euro). In Utrecht (Overvecht) zit al een poosje een Nike outlet en daar waren wij heel erg blij mee! Daar hebben ze namelijk vaak leuke dingen voor leuke prijzen. We hoopten daarom dat die in Eindhoven net zo fijn zou zijn en dat is hij zeker! Om een impressie te geven van de winkel zal ik een paar foto’s delen.

20151127_124343

Zo ziet de outlet eruit van de buitenkant. Hij zit verstopt midden in het winkelcentrum van Woensel. Je gaat met roltrappen naar boven en komt dan de winkel in.

nike outlet

Zo ziet de winkel er van de binnenkant uit. Dit is slechts een van de veeeeele paden met schoenen. Ze zijn gesorteerd op maat dus dat is ideaal. Er zijn ook altijd speciale aanbiedingen zoals deze truien die hier vooraan hangen (deze waren nu in de aanbieding voor €5,-). Naast kleding verkopen ze ook verschillende accessoires.

Zijn jullie wel eens in een Nike outlet geweest? Wat vonden jullie ervan?

 

 

Merel de Goijer

4 Comments

  1. Jaaa! Ik moet daar ook heen! Ik ga nu altijd in Roermond naar het outlet, maar dit is wel een stuk dichterbij. Ideaal. Mijn collectie van 8 paar Nikes mag wel weer uitgebreid worden 😉

    • Haha nooit genoeg sportkleding en schoenen! Ik ben toevallig deze week nog geweest, ze hadden nu 20% extra korting op de hele collectie:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *